31 december 2018

Jag städar och bygger om!


Det är elva år sedan jag startade den här bloggen och sju år sedan huldas byrålåda blev mitt firmanamn. Då visste jag inte riktigt vad jag skulle satsa på och var jag skulle hamna med allt mitt skapande. Jag ville göra allt på en gång och målandet var en möjlighet bland många andra i byrålådan.

Idag vet jag att det är måleriet som är viktigast för mig, och därför har namnet huldas byrålåda blivit lite överflödigt. Som konstnär använder jag självklart mitt eget namn och det känns som om det är dags att samla alla mina sidor (instagram, facebook, webbutik och hemsida) under samma namn. Det här blir därför det sista inlägget på den här bloggen. I fortsättningen kommer jag istället att skriva på min konstsida som jag haft länge, men som uppdaterats sorgligt sällan. Inläggen kommer att fortsätta i samma stil, men inramningen ser annorlunda ut och namnet är ett annat:

www.elinfolkesson.com

Välkommen dit!

Huldas byrålåda får naturligtvis ligga kvar som den är. Som ett arkiv över allt jag gjort under de här elva åren. Det vill jag inte bli av med.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...