18 november 2018

Två bra recensioner


Öppningshelgen av utställningen är över och jag känner mig nöjd men trött. Det har varit så mycket fokus på mig och mitt måleri under flera dagar att det nästan känns skönt att morgondagen bjuder på vardag igen. Fast de två fina recensionerna i de lokala morgontidningarna är jag fortfarande glad för.

Av någon anledning känns det ändå som om den här utställningen är någon slags milstolpe i min konstkarriär. Kanske för att jag har hållit på med måleriet på allvar i tio år och börjar känna mig lite tryggare i vad jag vill och vad jag kan. Eller så är det bara en känsla jag har idag när jag är lite hög på alla uppmärksamhet. Om några dagar kanske jag är nere på botten igen. Det återstår att se.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Elin.
Et stort tillykke med modtagelsen & anmeldelserne/omtalerne af din udstilling - og med at nå en milepæl!! Det er stort... og fortjent! Fortsat rigtig "god vind" med maleriet og udtryksglæden. Bedste hilsener fra Grete, Danmark.

Elin sa...

Tack Grete!

/Elin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...