27 maj 2018

Märta 8 veckor

Märta 8 veckor
Det har inte gått så bra att koncentrera sig på måleriet den senaste tiden. Hela familjen har väntat och längtat och igår var det äntligen dags att hämta hem lilla Märta. Hon är en åtta veckor gammal shetland sheepdog-tik. Obeskrivligt näpen och söt, ganska tuff, väldigt busig och riktigt duktig på att sova hela natten och göra sina behov utomhus. Det går nästan inte att beskriva hur förtjusta vi är i henne.


I morgon ska jag ha semester för att vara hemma med Märta. Jag tänkte att jag skulle kunna måla lite, men risken finns att jag ägnar all tid åt att busa och gosa eller titta på henne när hon sover. För hon sover ju en hel del... så jag borde hinna måla. Fast kanske inte första dagen. Hon är ju så söt!

4 kommentarer:

iHanna sa...

Nämen så söt liten valp! Jag tror du är den tredje online jag ser som just skaffat hundvalp, och jag dööör bara av avundsjuka här. :-)

Ha en skön (och intensiv) semester med henne!

Louie sa...

Gud så söt!

Alicia sa...

Men alltså näääeee vilken guldklimp!! Förstår att det inte blir mycket målat i det här skedet och nästa fas är kanske att bara måla hundar ;) Men SÅ värt det!

Elin sa...

Ja, så här lång tid tog det mig att svara alltså! Fullt upp med hund, jobb, barn och måleri :) Men det är det värt! @ihanna, louie och Alicia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...