22 april 2018

Tid för långsamma tankar


Den senaste målningen lutad mot matrumsväggen.
Solen skiner in genom matrumsfönstret och jag sitter i soffan och tittar på min senaste målning och funderar över vad den ska heta. I helgen har den blivit färdigställd med ram och upphängning eftersom en köpare hörde av sig och ville köpa den efter att ha sett en bild på instagram. Nu behöver den bara en titel och sedan är den färdig för hämtning. Fast det är inte så bara...

Jag vet ju vad jag tycker att den handlar om, men det är inte alltid lätt att sätta ord på. Oftast behöver jag lite tystnad och tid för långsamma tankar för att verkligen känna in och hitta rätt, och den här helgen har det varit svårt att få till det här hemma. Så fort jag sätter mig ner är det någon som ropar och vill något, eller så surrar luften av femtioelva youtubeklipp eller teveprogram samtidigt.

Jag behöver köpa hörselkåpor. Eller så går jag och lägger mig.

Det går nog bättre i morgon.

3 kommentarer:

Alicia sa...

Förstår att den blev såld direkt, sån otrolig stämning och så vackert! Hoppas titeln (och viss själaro) hinner infinna sig inom kort.

VisaLiza sa...

Oavsett vart du landar med namnet så är det verkligen en vacker tavla. gillar känslan i den. både sorgsenhet och hopp på en och samma gång. Kramar Liza

Elin sa...

Tack Alicia och Liza!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...