3 december 2017

Målningar till salu
Under hösten har jag fått flera frågor om jag har några målningar till salu, och jag svarar alltid att jag inte hinner måla så mycket nuförtiden. I helgen kom jag plötsligt ihåg att jag faktiskt har tre målningar kvar från min förra utställning, som jag inte har lagt ut på försäljningssidan. Men nu ligger de där. Vill man se dem i verkligheten så är det bara att höra av sig. Det brukar gå att lösa.

När jag ändå höll på blev jag lite inspirerad att öppna webshopen igen. Jag har en hel del stora konsttryck kvar sedan Gästrik Konst, och de gör ju ingen nytta i mina lådor. Men det blir inte idag. Nu ska jag dricka lite glögg, äta pepparkakor och läsa en bok. Sådant som man ska göra när det är första advent.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Elin! Godt nytår! Jeg håber, at ændringerne i din arbejdstid & reduktionen af dine arbejdsopgaver kommer til at give dig den savnede tid og ro til at male! Mange hilsener fra Grete, Danmark

Anonym sa...

This article offers clear idea for the new users of blogging, that really how to do blogging
and site-building.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...