21 oktober 2017

Nödvändiga förändringar


Det har inte blivit mycket måleri på sistone. Jag har försökt att ta mig några minuter i målarrummet varje vecka, men det blir inte så mycket gjort. Det har varit så mycket på jobbet att jag har behövt lugna helger för återhämtning, och måleri är inte alltid lugnt. I alla fall inte för mig. Jag behöver kunna tänka när jag målar och huvudet har varit fullt av bomull.

Nu har jag gjort en del nödvändiga förändringar och förhoppningsvis blir det lite lugnare framöver. Jag har rensat bland arbetsuppgifterna och pratat med chefen om ett luftigare schema. Dessutom har jag begärt att få gå ner i tid nästa år, så i vår kommer jag att ha en dag vikt för måleri. Som jag har längtat efter det! Det ska bli underbart. Och nödvändigt. Jag blir en mycket trevligare människa när jag får tid för mig själv och färgerna.

Tyvärr har jag också valt att inte vara med på Gästrik Konst nästa år. Sista dag för anmälan var för en tid sedan och jag velade fram och tillbaka om jag skulle anmäla mig eller inte. Till slut valde jag att avstå, eftersom jag inte riktigt visste hur våren skulle se ut. Nu när jag ska vara ledig en dag i veckan i vår hade jag kanske kunnat vara med, men det känns ändå bra att stå över ett år. Det kan öppna upp för nya möjligheter som jag har fått välja bort tidigare.

2 kommentarer:

aliciasivert.se sa...

Heja! Vet precis hur förbannat svårt det är att skala av sånt som en egentligen både vill och tycker är kul. Bra att du lyssnar in kroppen. Och så ljuvligt med en målardag i vår!

Elin sa...

Oj, jag har missat din kommentar. Ja, det hade varit ljuvligt med en målardag i vår - men det blev inte så. Jag har fått nytt spännande jobb som gjorde det svårare att gå ner i tid, men jag ska försöka hitta tid för måleriet ändå. Det måste jag.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...