10 april 2017

Snart dags för Gästrik Konst 2017

Senaste målningen på väggen i matrummet
Nu är det bara några dagar kvar till utställning och lugnet börjar lägga sig. På torsdag hänger vi alla tavlor och på fredag öppnas portarna. Precis som förra året är jag i Gysinge på Café Udden, och det känns väldigt bra. Det är en fin och ljus lokal med mycket liv och rörelse och jag hoppas på lika många trevliga och intresserade besökare som det brukar vara.

Det har varit så hektiskt den senaste tiden med heltidsjobb, halvtidsstudier och måleriet att jag börjar närma mig gränsen för vad jag orkar med. Men i morgon har jag tagit ledigt för att göra det sista och det känns faktiskt som om jag har koll på allt. Elva nya målningar är inramade och färdiga och ett gäng gamla får eventuellt följa med som utfyllnad. En målning är inlämnad till Konsthallen i Sandviken för samlingsutställningen som ska vara där.

Nu återstår bara att sätta några titlar som fattas, skriva prislistor, packa övrigt material och se till att jag har tillräckligt med upphängningsanordningar, och det hinner jag fixa i morgon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har en meget fin og harmonisk farvepalet! Og en meget indbydende spisestue.
Jeg "tager hatten af for dig", der både arbejder, studerer og maler!!! Forhåbentlig brænder du for det hele...uden at brænde ud! Held & lykke med udstillingen og god påske. Mange forårshilsener, Grete

Elin sa...

Tack Grete!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...