3 april 2016

Ett rum färdigt i alla fall


Vi har spenderat helgen i stugan och jobbat som illrar för att få så mycket som möjligt färdigt. Som vanligt känns det som om vi knappt kommer dit förrän vi ska hem igen. Det är så mycket jag vill göra och jag hinner bara hälften.

När vi först köpte huset visste vi att det var en hel del stora saker som behövde renoveras (huset är byggt 1955 och inte särskilt mycket är gjort sedan dess) men vi tyckte inte att det var så bråttom med allt eftersom vi ska använda det som en sommarstuga. Det viktigaste var att fixa en ordentlig dusch i källaren eftersom den som fanns var lagad med silvertejp, sedan tänkte vi att vi kunde låta det mesta vara ett tag. Tills vi insåg att det fanns en tråkig lukt i huset som troligen beror på att tidigare ägare rökt en hel del.

De senaste månaderna har vi målat om eller tapetserat i alla rum utom ett, bytt golv i kök och hall, bytt bänkskivor och anlitat en firma som har gjort en ny dusch, och äntligen börjar det kännas som om vi kan ägna lite tid åt att inreda som vi vill ha det.

Alla möbler och textilier har vi hittills plockat med oss hemifrån, fått eller köpt på blocket eller loppis, men i helgen köpte vi faktiskt två nya korgstolar och några kuddar på rea, och nu känns åtminstone vardagsrummet ganska färdigt. Jag är så nöjd.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Åh! Var har ni köpt korgstolarna????
Så fina!

Jag vill ha någe nytt i vårat uterum istället för rottingmöblerna. Korgstolarna skulle passa perfekt!

Kram från Lajsa

Elin Folkesson sa...

De är köpta på Rusta (fast skinnen hör inte till).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...