12 oktober 2015

Att ta tag i saker som aldrig blir gjorda

Ända sedan vi byggde vårt kök för massor av år sedan har vi haft en ful trälist i det omöjliga utrymmet mellan vedspis och den vanliga spisen. Det har retat mig till döds men jag har inte riktigt vetat vad jag skulle göra med den. För ett tag sedan kom jag på att jag skulle klä in den med mosaik av samma kakelplattor som ligger runt vedspisen, men det kändes som ett lite besvärligt projekt. I helgen bestämde jag mig för att bara börja. Även om det var krångligt. Och det visade sig (som det ofta gör) att det inte alls var varken besvärligt eller tidskrävande.

I lördags hamrade jag sönder kakelplattor och fäste mosaiken och i söndags fogade jag. Allt material hade vi hemma så det kostade mig inte ett öre. På bilderna har jag ännu inte torkat rent ordentligt men jag är så nöjd med resultatet.

Undrar vilket omöjligt projekt jag ska ta itu med härnäst?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Elin.
Tit forestiller man sig, at en opgave er meget uoverskuelig og besværlig, men det svære ligger netop i ens forestilling - og derfor er det sværeste er ofte selve dét at komme i gang...
-- Tak fordi jeg har mulighed for at læse med hos dig, jeg bliver især inspireret af at læse om dine male-tanker og -processer (jeg har selv malet nu og da i små 2 år).
Mange venlige efterårshilsener fra danske Grete, der endnu ikke har en blog.

Elin sa...

Tack Grete för din kommentar! Kul att du blir inspirerad!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...