28 juni 2015

MönsterSommar, semester och sol har hållit mig borta från ateljén, och jag inser försent att jag missat deadline för Monthly Makers utmaning i juni. Mönster är ju annars ett återkommande tema i mina målningar och mitt senaste projekt är ett gigantiskt collage i lapptäcksmönster. Jag vet inte riktigt vart jag är på väg med det, men det känns bra. Jag kan aldrig få nog av lapptäcken.

2 kommentarer:

aliciasivert.se sa...

Äsch vad synd att du missade att lämna in till sammanställningen - men så spännande att få se vad som växer fram ur detta! Jag älskar collage. Det är så sprittande spännande rogivande att leta och passa ihop bitar. Tycker om att skapa dem och att se på dem. Återanvänder du gamla målningar till det här?

Elin sa...

Det är både gamla målningar, restbitar från när jag spänt upp nya dukar, gamla tygbitar, papper och misslyckade konsttryck - allt i en salig blandning :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...