26 juni 2015

Minisemester i Göteborg

Hela familjen (och barnens kusin Ebba) har varit på en minisemester i Göteborg. Anledningen var en efterlängtad konsert med One Direction som tjejerna fått julklappsbiljetter till och så passade vi på att stanna några dagar extra. Hotellrummet hade en hisnande utsikt över Ullevi.
De små hade aldrig varit på en större konsert tidigare. Greta tyckte att det var det bästa hon någonsin varit på medan Sonia tyckte att det höll på lite för länge. På slutet stoppade hon igen öronen och lade sig att sova med huvudet i mitt knä - trots fyrverkerier och galet skrikande fans.
Inget besök i Göteborg (med barn) utan en tur till Liseberg. Där var det sockervadd och lyckohjul som lockade mer än karusellerna.
De äldre ville helst shoppa, men lite kultur hann vi med också. Jag övertalade dem att följa med till Röhsska museet och Göteborgs konstmuseum, även om de nog tittade mer på sina mobiler än på själva utställningarna. Lite fastnade kanske...

Efter fyra sköna och innehållsrika dagar borta är det ännu skönare att komma hem. Jag är full av energi, vilket nog kan behövas för vi har en hel del projekt inplanerade. Jag älskar semester!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...