8 juni 2015

Ett till kanske?


När jag äntligen var färdig med skjortrutelapptäcket rensade Peter ur sin garderob och kom med en ny laddning urvuxna/nötta skjortor i underbara blå rutor och ränder. Som gjorda för ett lapptäcke - fast nu ska jag sansa mig och vänta ett tag. Tids nog blir det nog ett lapptäcke till, men jag behöver en paus... tror jag.

3 kommentarer:

Madde sa...

Det kommer att bli skitsnyggt!

Elin sa...

Det är ju det som är problemet :) Jag har inte tiiid!

ingridp sa...

Man kan spara skjortor. De finns kvar. Lusten måste falla på. Jag har massor.
Grannar, bekanta, vänner, alla kommer till mig med sina skjortor.
Då och då sätter jag mig ner och klipper ner dem i bitar, ryggen för sig, ärmar, ok, manchetter.
Man vet aldrig.....manchetter kan bli fina lampskärmar........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...