25 maj 2015

Ett gammalt projekt


Det är skönt att äntligen ta tag i projekt som legat alldeles för länge. I helgen sick-sackade och tvättade jag ett tyg som köptes in för många månader sedan. Det ska bli baksida till mitt senaste lapptäcke som jag sytt av Sonias gamla skjortor. Eller mitt och mitt förresten... Sonia anser att det är hennes eftersom hon stått för tygerna. Vi får väl se om hon vill ha det när det är färdigt.

2 kommentarer:

bara anna sa...

Läser ikapp lite. Tappade bort dig där ett tag. Jag tycker ju så mycket om din blogg så bra att du lämnade en hälsning hos mig så jag hittade tillbaka.
Du har fullt upp förstår jag. Och så härliga målningar du gör!

Kommer ihåg att du tyckte det var lite jobbigt med valp i huset. Hur går det nu? Har det blivit en harmonisk hund eller hur har det gått?

Ha en bra dag!

Elin sa...

Välkommen tillbaka! Jag har varit lite frånvarande i bloggvärlden den senaste tiden eftersom jag haft fullt upp med annat. Hunden har blivit mycket lugnare och det är svårt att tänka sig att vara utan honom - även om han fortfarande kan få lite valpbeteende emellanåt :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...