27 mars 2015

Jag måste komma ihåg att fotografera

 
"En del av allt", 2015, akryl på duk, 60x73 cm
Varje gång jag ska lämna iväg målningar till en utställning blir det knappt om tid för fotografering av alla nya verk. Trots att jag vet att jag måste göra det i tid, så blir det ändå alltid något som kommer i vägen. Eftersom jag inte har någon fotostudio brukar jag hålla till utomhus, och då får det inte vara regnväder, snöstorm eller gassande solljus. Eller alldeles för blåsigt. Eller kallt (för då fryser jag om fingrarna). Det är ganska svårt att hitta en perfekt tidpunkt så här på våren, särskilt med tanke på att jag jobbar i Sandviken hela dagarna och egentligen bara har helger att spela på om jag vill få riktigt bra ljus. Det är ett under att jag aldrig lär mig. Några av mina tidigare målningar har jag inga bra bilder på och det grämer mig fortfarande. Det ska inte hända igen.

3 kommentarer:

Christina sa...

Vackert, det här var precis i min stil. Blommor :)

Ha det fint! och lycka till med utställningen.

Susanne sa...

Åh vad jag är glad att jag hittat din blogg. Otroligt fina målningar och fantastiska fotografier. I'll be back!!

Elin sa...

Oj, era kommentarer verkar jag ha missat... brukar alltid svara. Tack i alla fall! Bättre sent än aldrig.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...