3 februari 2015

Att vara lite för snabb


Äntligen har jag ett stabilt internet igen! De senaste veckorna (månaden?) har mitt wi-fi kopplat ifrån stup i kvarten utan att det egentligen varit något fel. Allt har fungerat ypperligt på alla andra datorer, plattor och telefoner i huset. Det är bara min Mac som inte vill vara med. Efter lite googlande förstod jag att det var en uppdatering som ställt till det, och inget tips från nätet fungerade. I lördags kom äntligen en ny uppdatering och problemen är som bortblåsta. Kanske jag ska lära mig att vänta lite med uppdateringar till de värsta problemen har fixats? Fast troligen inte. Jag kommer att göra precis likadant nästa gång och hoppas på det bästa. Det brukar ju gå bra.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...