15 december 2014

Tjugo ansikten till


Jag är lite krasslig och har stannat hemma från jobbet idag, det värker i halsen och kroppen och jag har knappt sovit i natt. Som vanlig den här tiden, skulle jag vilja säga. När allt det värsta lagt sig inför julledigheten och alla födelsedagar är avklarade slappnar jag av och då blir jag sjuk. Jag behöver en dag av vila helt enkelt. Förhoppningsvis är jag piggare i morgon.

För att åtminstone känna mig lite nyttig har jag ritat ansikten på min iPad. Jag ritar med pekfingret och väldigt fort, så det blir knappast perfekt - men det är roligt. Nu har jag bara sjuttiofyra kvar att göra. Det borde jag hinna.

3 kommentarer:

Mika sa...

Dom blev väldigt uttrycksfulla. Fint!

Mika sa...

...just det: Krya på dig!

Elin sa...

Tack :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...