16 november 2014

Hänger i ateljén idag


Härinne tänker jag spendera åtminstone största delen av dagen. Jag har lovat tjejerna att vi ska göra en tårta också, men det är fuskvarianten med färdiga bottnar och tårtlock så det går ganska fort. Det blev ingen tårta förra helgen när vi egentligen skulle ha kalas, eftersom storasyster blev sjuk, så vi tar igen själva tårtätandet den här helgen. Fira ordentligt får vi göra någon annan gång.

3 kommentarer:

Mia sa...

Så härligt att få hänga med sig själv i ateljén :) Jag har tankar om att göra om dotterns stora, ljusa rum till min ateljé nu när hon flyttat hemifrån. Ska bara samla lite mer kraft...
Jag blir så glad och peppad när jag ser dina bilder. Tack!

Elin sa...

Kul att du blir glad av mina bilder!

Det är underbart att ha en egen ateljé där man kan breda ut sig och ha allt material framme. Fast jag är aldrig nöjd... jag vill ha ännu större :)

Madde sa...

Ser ut som ett mycket bra rum, en bra ateljé. Bara att måla :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...