23 november 2014

Att vägra ge upp


Idag fyller jag år och istället för att fira med kalas, ägnar jag hela dagen åt måleriet. Det är det enda jag önskar mig just nu. Tid att måla. För det är nästan omöjligt att få ihop ekvationen med heltidsjobb, familj, hus och allt annat som kräver tid. Fast jag vägrar ge upp. Det är inget alternativ att inte måla. Jag kan bara inte göra det lika ofta som jag vill. Just nu.

4 kommentarer:

VisaLiza sa...

Låter som ett bra sätt att tillbringa en födelsedag. Kan ju inte finnas ett bättre sätt än att göra något som en verkligen tycker om. Grattis några dagar senare. Kramar Liza

Mika sa...

Grattis i efterskott!!!!

Vad härlig familj du har som förstår vad du verkligen vill. <3

iHanna sa...

Grattis och heja heja, you can do it!

Elin sa...

Tack alla tre :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...