11 augusti 2014

Söndagens målardag

Tar en kopp kaffe och funderar över om den är färdig...
Detalj av senaste målningen
Jag följde mitt schema i helgen. Visserligen kom jag upp i ateljén något senare än planerat, men jag var där lite längre än till tolv så det gick på ett ut. Det gick trögt i början. Jag hade en påbörjad målning som jag inte visste hur jag skulle gå vidare med. Efter en titt i inspirationsmappen på datorn, och lite rivande i gamla tidningar så kom jag på hur jag skulle göra. Nu står den på skrivbordet så jag kan titta på den ibland och fundera över om den är färdig eller om det ska på fler lager. Just nu är jag i alla fall nöjd.

3 kommentarer:

Mika sa...

Den ser verkligen jättefin ut! Fint med bilderna som liksom bara kan skönjas i målningen. En sak bara som jag såg på den första fotot och det är hennes vänstra axel (den som pekar mot vänster) som är väldigt lång. Det kanske är meningen?
Ibland ser jag sådana saker när det är alldeles för sent och då undrar jag varför ingen påpekat det tidigare.

Kram
Mika

Elin sa...

Om du menar på det första fotot där målninge stod på staffliet, så såg jag det också :)

Helt galet att jag inte såg det under tiden jag målade, men på fotot blev det väldigt tydligt. Överhuvudtaget har jag märkt att jag ser mer när jag tar fotografier av mina målningar. Det kan vara värt att pröva ibland.

ingridp sa...

Samlar också på ansikten, kan vara bra att ha.......:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...