24 juli 2014

Årets ord


Kommer ni ihåg årets ord? Jag valde ett den första januari, men sedan har jag inte gjort så mycket mer åt det. Jag har tänkt på det ibland, men ska sanningen fram så har jag känt mig allt annat än stark under årets sex första månader. Det hör säkerligen ihop med nytt heltidsjobb, brist på måleritid, mörker och oregelbunden träning. Den senaste månaden har allt det där svängt. Semestertider, ljusa kvällar och tid att både tänka och träna gör underverk för mitt humör. Och det är precis där jag måste börja. Tid för att tänka och träna. Jag har så lätt för att prioritera bort min träning när jag har mycket att göra, men samtidigt vet jag att jag behöver det för att må bra, känna mig stark och få tankarna att klarna. Jag tänker aldrig så bra som när jag springer. Det gäller bara att komma ihåg det när allt kör ihop sig och snön yr utanför knuten. Men det får jag ta då. Nu är det nu och jag har tid att springa hur mycket jag vill. Och det gör jag.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...