11 juni 2014

I denna ljuva sommartid...

Greta och Sonia i grönskan
Skolavslutning, glada barn, glass och jordgubbar och strålande sol bjöd gårdagen på. Dessutom begav jag mig till mitt förra jobb för att delta i den traditionella avslutningslunchen för årets nior och de var lika fina som vanligt, och åttorna som serverade likaså. Det var sång och skratt och god mat. En hel del skolidyll på en gång alltså, och det är inte utan att jag saknar det lite. Jag saknar eleverna, jag saknar kollegorna och jag saknar tillhörigheten. Inte så att jag ångrar mitt val. Jag vill inte byta tillbaka - jag vill ha allt på en gång och vara med överallt. Som vanligt. Det är bara att inse att det inte riktigt går, men lite nostalgisk kan man väl få vara i alla fall?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...