17 juni 2014

Allt på en gång

Jag måste erkänna att det är lite tufft att hinna med allt jag vill just nu. Att arbeta heltid på ett spännande nytt jobb, samtidigt som man ska försöka ha en konstnärskarriär vid sidan av är inte det lättaste. Dessutom har jag en familj som inte tycker att jag ska stänga in mig i målarrummet så fort jag kommer hem, och det förstår jag. Det vill inte jag heller. Det är bara att konstatera att tiden inte räcker till, och om jag vore minsta lilla klok så skulle den insikten göra att jag försökte undvika att dra igång andra stora projekt som varken har med jobb eller konst att göra, men så fungerar inte jag. Jag är en drömmare. Just nu snurrar mitt huvud av planer på att skaffa får och en hund, köpa en traktor, bygga en ateljé, sy ett lapptäcke, göra om i trädgården och renovera hela huset. Allt kommer inte att hända... nu... Men kanske senare?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...