16 februari 2014

Färgglädje


Var sak har sin tid. De senaste veckorna har det inte varit mycket färgglädje i målarrummet, men desto mer på nya jobbet. Vi håller på och inreder nya lokaler och jag ägnar mig bland annat åt att köpa tyger, papper, pärlor och ståltråd. På tisdag har vi tre workshopar med barn i olika åldrar, där det ska byggas lampor och dekoreras ljuskronor och tittskåp, och i helgen har jag sytt gardiner till vårt nya kontor. Mycket färg blir det och jag älskar det!

Men även om jobbet är kreativt och roligt, så känner jag att det börjar bli dags att få lite ordning på måleriet igen. Det fungerar inte att bara skjuta på det hela tiden, för ju längre tid det går mellan tillfällena i målarrummet, desto svårare blir det att komma igång. Jag behöver rutiner och regelbundenhet för att kunna måla. Det ska jag ta itu med den kommande veckan.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...