10 januari 2014

Sista målarfredagen

Del av målning

Idag är det egentligen dags för kurshelg på högskolan igen, men jag har ingen möjlighet att åka. Jag har inte hunnit med att göra de uppgifter vi skulle ha gjort till idag, och dessutom har jag så mycket annat som jag måste ta itu med.

Istället har jag under dagen betat av några punkter på att-göra-listan. Jag har ramat in en beställning och så har jag målat färdigt målningen här ovanför till en utställning som jag antagligen ska vara med på senare i vår. Det är långt kvar, och jag ska inte ha med så många målningar, men jag vet att det är bäst att börja i tid. Det brukar bli stressigt när vernissagedatumet närmar sig.

Idag är dessutom den sista lediga målardagen jag har. Nästa fredag åker jag in till min nya arbetsplats Litteraturhuset i Sandviken, för att gå igenom lite småsaker, och sedan börjar jag där på heltid måndagen efter. Det kommer alltså att bli lite trixigare att få till den där målartiden, men jag är inte orolig. Det ordnar sig alltid.


5 kommentarer:

M_amma_ sa...

Vart och när ställer du ut härnäst?

Elin sa...

Det är inte riktigt klart än... Jag talar om när det blir bestämt :)

Christina sa...

Pastellfåglar, så drömskt.
Ha det fint kramar Christina

Mika sa...

Du är så fantastiskt inspirerande! Ska bli spännande att följa dig på ditt nya arbete!!!!

Elin sa...

Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...