29 december 2013

Tid för eftertanke och uppdatering
Det är en lugn söndag idag. Jag har haft tid för en långsam joggingtur i solskenet och funderingar över den sedvanliga nyårskavalkaden här på bloggen. Det är bra att se tillbaka och upptäcka allt man faktiskt gjort. Utan bild- och textbevis känns det ofta som om ingenting har hänt. I alla fall för mig.

Tillbakablicken fick mig också att inse att jag inte har uppdaterat varken Facebook eller sidan med målningar till salu på väldigt länge. Dags för en skärpning. Idag har i alla fall de här fyra små målningarna lagts in på båda ställena. Jag tar lite i taget.

2 kommentarer:

Madde sa...

Vilken fantastiskt fin serie! De skulle alla kunna få bo hemma hos mig.

Elin sa...

Kul att du tycker om dem :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...