4 oktober 2013

Lågmäld feminism eller hur man botar morgontrötthet

I morse sov jag lite längre än vanligt. Det är min målardag, men jag tänkte inte ställa mig framför staffliet, och energin var i botten efter att ha ägnat varenda ledig minut (känns det som) den senaste tiden åt att förbereda utställning och skolarbeten. Jag bläddrade lite planlöst i morgontidningen till mitt kaffe, och höll nästan på att sätta det i halsen när mina damer helt plötsligt dök upp på en helsida i kulturdelen. Jag hade inte väntat mig en recension förrän i morgon, och jag var inte helt övertygad om att den skulle bli så positiv. Visserligen har recensenten varit positiv tidigare, men jag fick ingen klar bild av vad han tyckte vid pressvisningen i onsdags. Men nu vet jag. Han skriver bland annat att han ser en "lågmäld men bestämd feminism" i några av mina tavlor, och det känns som om han har förstått precis vad jag vill säga. Helt plötsligt är morgontröttheten borta och jag har hur mycket energi som helst.

Här nedanför kan du se texten i något större format.


11 kommentarer:

Den där Victoria sa...

Åh, vilken fin recension, vad roligt!

Grattis! Och lycka till med utstälningen.

Kram Victoria

Anonym sa...

Underbart att läsa! Och så träffande! Grattis!!!
Kram
Helena H

Linda sa...

Vad roligt, Elin! Och vilken fin bild på dig!
Lycka till i helgen.
Kram, Linda

Lisa sa...

Åååååh så kul Elin! Dina tavlor är värda positiva ord.

Lycka till!

Kram Lisa

Wenche sa...

Härligt!

Elin sa...

Tack allihopa!

Mona sa...

Fina ord till dina härliga tavlor! Lycka till!

Nancy Ahlqwist sa...

Fin recension. Ska bli spännande att se, grattis.

Elin sa...

Tack Mona och Nancy!

Christina sa...

Glädjande med en så fin recension, förstår att du piggnade till :)

Stort grattis och lycka till!

Elin sa...

Tack Christina!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...