3 september 2013

Att fixa med det man har


Sonias rum är nästan färdigt. I alla fall de stora sakerna. Kvar är lite småfix som till exempel att sätta upp gardiner (om hon ska ha några), skruva fast knoppar på garderoben och att fixa skrivbordsstolen. Från början hade jag tänkt köpa två pinnstolar på loppis och måla dem i glada färger, men efter två loppisturer utan fynd och inte tillräckligt med tid för att ens åka till färgaffären och köpa färg, (Jag bor på landet!!) bestämde jag mig för att använda det vi hade hemma. Det är den absolut bästa sättet att fixa till saker. Det känns gott i magen att återanvända det som bara ligger och samlar damm.


I stället för glada färger hittade jag en burk med högblank svart färg och det får duga. Pinnstolar blev det inte heller utan en gammal brun stol med tygsits från min farmor Hulda.


I gömmorna hittade jag också en bit svartrandigt tyg från Ikea, som passar alldeles ypperligt till den svartrandiga tapeten i rummet. Nu ska jag bara vänta tills allt har torkat innan jag sätter ihop dem. Det kommer att bli bra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir bra med "man tager vad man haver".

Elin sa...

Absolut :)

Christina sa...

Det blir ju jättesnyggt!
Vad fint din dotter får det.

Ha en bra fortsättning på veckan.

Elin sa...

Tack, tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...