27 augusti 2013

Och hur gör jag nu då?

"På vift", konsttryck. Till salu ... någonstans?
Jag fick dåliga nyheter i veckan. Signerat.se där jag har min webbutik ska läggas ner och jag måste hitta något annat ställe att sälja mina konsttryck och vykort på. Det känns inte alls särskilt lockande att ta itu med just nu. Jag har inte riktigt tid att sätta mig in i alla olika alternativ. Sen kanske. Är det någon som inte kan vänta så går det bra att köpa via mail också. ella.f@spray.se

4 kommentarer:

Madde sa...

På deras systersajt då? Nordic Design Collective`. Kan inte det vara en plats för dig.

Elin sa...

Jag tror inte riktigt att jag platsar där. För lite designer och för mycket konstnär kanske? Jag vet inte.

Maria sa...

Fungerar bra med tictail, men allra helst skulle jag vilja baka in shopen här på min egen sida, kanske ordnar det såsmåningom.
Tictail är mycket användarvänligt och enkelt att ha tills vidare.

Elin sa...

Tack för svaret Maria! Jag är lite orolig för att det ska bli för krångligt att hålla reda på beställningarna. Att sälja via signerat var väldigt enkelt eftersom de tog hand om all kontakt med köpare och bara mailade mig vem jag skulle skicka konsttrycken till. Och så fick jag en summa insatt på mitt konto varje månad. Nackdelen var förstås att de tar provision. Jag får grubbla vidare...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...