19 juli 2013

I tankefasen

Utan titel än så länge, 2013, akryl på duk, ca 88x110 cm
Nu är jag nog färdig med den här målningen. Tror jag. Den ska få stå till sig lite, och min vana trogen ska jag kila förbi och kika på den emellanåt. Den är fortfarande inte uppspänd på kilram utan sitter på en stor skiva, men innan jag beställer hem kilramsdelar i rätt mått vill jag vara helt säker på att den är klar. Det kan ta några dagar.

9 kommentarer:

Madde sa...

Ser bara bra ut :-)

Elin sa...

Tack :)

Tant Emma sa...

Du är så himla begåvad. Någon dag då jag har pengar så ska jag köpa en målning av dig. Gillar ditt uttryck!

Elin sa...

Tack Emma!

Christina sa...

Så intressant målning, den inbjuder till många tankar och tolkningsmöjligheter!
Jag blir inspirerad av att titta in här, Tack för att du delar med dig av dina alster!

Kram Christina
har förresten skrivit ett inlägg som kanske kan intressera dig som också har bildlärare yrket i åtanke. http://blog.christinakarlsson.se/2013/07/funderingar-kring-bloggens-funktion-i-den-virtuella-varlden-i-forhallande-till-en-bildlarares-uppdrag/

Anonym sa...

Oj den här målningen berörde mig djupt. Man tolkar ju alltid in sin egen erfarenhet i bilder man ser. Jag tänkte direkt på min dotter Evelina som dog i leukemi för snart nio år sen. En stol är för alltid tom men minnena är vackra...
Tack för att du delade med dig av målningen! Tror du att den kommer att bli till salu... :)?
Vänlig hälsning isa

Elin sa...

Hej, och tack för att du berättar din tolkning av bilden. Målningen kommer att vara med på en utställning på galleri K i Gävle i oktober, och då kommer den att vara till salu. Jag kommer troligen att göra konsttryck (reproduktioner) i mindre format och sälja också. Hör av dig då om du är intresserad.

josefine sa...

Du målar så fantastiskt vackert! Jag har suttit alldeles uppslukad och bara skrollat och njutit. Det var många år sen jag blev så inspirerad att själv måla. Tack för inspirationen :)

Elin sa...

Vad roligt att du blir inspirerad! Tack för dina fina ord :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...