29 juli 2013

Ett litet inköp


Förra veckan åkte vi på en minisemester till Stockholm. Vi bodde på hotell, gick på Gröna Lund och Skansen, åkte pendeltåg och spårvagn, och shoppade lite kläder åt tjejerna. Helt fokus på familjen och inget alls på konsten. Jag försökte inte ens gå på någon konstutställning, eller besöka någon färgbutik. De färgglada blocken med mönstrade pappersark som jag bara råkade springa över kunde jag dock inte motstå. De kostade nästan ingenting och jag blir glad varje gång jag ser dem. Vad jag ska använda dem till, vet jag inte, men det brukar lösa sig.

2 kommentarer:

Ellet sa...

Jag skramlar material också. Sitter på det mesta, men när man väl behöver det så blir det underbart! Hamstraren är inte alltid negativ ;)

Elin sa...

Jag håller med! Jag blir alltid lika glad när jag inser att jag har precis vad som behövs för att fixa någon viss sak. När jag var liten drömde jag om att ha ett stort lager med tyglappar, papper, pärlor och färger - och nu har jag det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...