7 juni 2013

Målardag utomhus


Solen skiner från en klarblå himmel och det är högsommarvärme. Jag hade bestämt mig för att äntligen ägna dagen åt måleri, efter att ha varit upptagen med så mycket annat en längre tid, men kunde inte förmå mig att stänga in mig i målarrummet. Istället tog jag på mig bikinin och slog mig ner på altanen med fyra nya dukar och hela lådan med färg.

Resultatet är fyra grundmålade dukar med mönster i alla möjliga färger. Jag har inte tänkt alls, utan bara målat på, lager på lager. Jag älskar dem som de är, men innan de är färdiga kommer säkert det mesta att vara täckt med nya lager färg. Det är ju så jag jobbar. Och jag måste säga att det känns underbart att vara igång igen. Jag har verkligen saknat det här.


4 kommentarer:

Tant Emma sa...

Det låter underbart mysigt.

Elin sa...

Det var det :)

iHanna sa...

Åh ja, måla ute är det bästa. Fint blir det också ser jag! :-)

Elin sa...

Tack, tack :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...