3 maj 2013

Ny utställning bokad


Under Gästrik konst fick jag en fråga från en besökare varför jag aldrig ställt ut i Gävle. "Det är aldrig någon som har frågat" var mitt svar. En timme senare var det någon som frågade, och i veckan blev det bestämt att jag ställer ut på Galleri K i Gävle i oktober. Lite tidigare än jag beräknat, men ändå tillräckligt långt bort för att jag ska hinna måla mycket. Det är ju ett helt sommarlov innan dess.
* * *
I have a new exhibition coming up in october.

10 kommentarer:

Madde sa...

Heja!

Unknown sa...

Oh vad roligt!!! Du målar/tecknar så fantastiskt fint...
Ha en skön dag!
//bara anna
Annacecar.blogspot.com

Anne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anne sa...

Blev ju så nyfiken och måste kika in här :) Vilka underbara tavlor! Kvinnan/flickan på blomsterängen och hon med den sagolika manteln tilltalar mig mycket. Och så dem med en ton av folklore - rätt in i folksjälen. Lycka till med utställningen, jag hoppas på att få se mer :)

Elin sa...

Tack alla!

ingridp sa...

Grattis!

Elin sa...

Tack :)

Siggadisart sa...

Lycka til, blir spännande at se dina nya tavlor :-)

Elin sa...

:)

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Vad kul och grattis Elin!
Kram!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...