20 april 2013

365 faces - nummer 92-97


Fredagskväll i tevesoffan kan bli riktigt tråkigt när det inte är något bra program, men familjen ändå vill att man ska vara med och umgås. Igår löste jag det på ett smidigt sätt. Jag tecknade ansikten medan resten av familjen tittade på Let´s dance. Alla nöjda.

Ansiktena är tecknade med en smal svart tuschpenna först och sedan har jag fyllt i med en kraftigare svart penna. Eftersom jag har lite svårt för att hålla mig till enkla rena linjer när jag skissar så blev linjerna lite tjocka på vissa ställen för att dölja alla tunna linjer. Det var inte planerat, men ganska roligt.
* * *
I did some more faces in front of the tv last night.4 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vilka fina gillar dom
// Ebba

Elin sa...

Tack Ebba :)

pauline sa...

LOVE these faces!! Your lines are fantastic! You do beautiful work... xox

Elin sa...

Thank you Pauline!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...