14 mars 2013

Ta en sak i taget

Att rama in återvinningstavlor...
... tar lite tid.

Torsdag och veckans första målardag. Jag har massor att förbereda inför utställningen, beställningar ska ordnas, skoljobbet kräver sitt  och så har jag uppgifter som ska göras till helgens kursträff. Tyvärr så har jag fått en ordentlig nackspärr, det tjongade till när jag stod i duschen i går morse, och min rörlighet är något begränsad. Antagligen är det kroppens sätt att säga ifrån när det har blivit lite för mycket. Med hjälp av värktabletter klarade jag gårdagens jobb, och jag ska nog kunna få lite gjort idag också, men antagligen inte så mycket som jag borde. Blir det inte bättre hoppar jag över kursen den här helgen och tar tag i de uppgifter jag får därifrån när det har lugnat ner sig lite. Det är bäst att lyssna på kroppen. En sak i taget.
* * *
I have a lot to do, but my neck hurts so I will have to take it a bit slower today. One thing at a time.

2 kommentarer:

Unknown sa...

klokt av dig som du tänker ang. helgen att du lyssnar till kroppen. Det är viktigast. Allt annat hinns med så småningom.
Krya på dig och ha det så gott du kan!
Kram Yvonne
yvonnespassioneradeliv.blogspot.se

Elin sa...

Tack Yvonne!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...