7 mars 2013

Plötsligt händer det


Elektrikern är här. Tjohooo! Det betyder att badrummet blir färdigt idag. Eller färdigt och färdigt. Det som hantverkarna ska göra blir färdigt, det vill säga bygga väggar och golv, koppla in vatten och el och bygga bastun. Sedan återstår själva fixandet (och lite målande av lister) men det tar jag gärna hand om själv (med lite hjälp från övriga familjen). Vi ska köpa någon förvaringsmöbel, en spegel och nya handdukar och sedan tror jag att jag ska ligga i badet hela dagarna.

Medan elektrikern jobbar där uppe så ska jag jobba här nere. Jag ska måla. Punkt. Men först kaffe.
* * *
The electrician is here to fix the lights in the new bathroom, and while he is working upstairs I am going to work downstairs. I am going to paint.

5 kommentarer:

Tant Emma sa...

wihiiii! Måste kännas underbart! Ha en härlig och kreativ dag finaste du!

Mona sa...

Hej låter härligt och ser ut att bli finfint. Skall vi ses ngn dag och planera påsken? Kram Mona

Elin sa...

Tack Emma!

Mona: Viss kan vi träffas, men jag har ingenting att bidra med till planerna känns det som :) Jag har inte målat klart utan ska jobba som en skållad råtta de kommande veckorna för att få allt klart. Jag försöker undvika panik än så länge, för jag vet att det brukar lösa sig i slutändan...

Lisa sa...

Skönt att det börjar bli klart!

Här har vi i panik slitit ut vårat "gammelbadrum" Mattias upptäckte att en skarv i plastmattan på väggen spruckit..... Tack och lov upptäckte han det i tid för det hade inte hunnit bli så jätteblött där bakom. Men detta innebär att vi också måste ta tag i det badrummet. Hade inte direkt planerat in det i budgeten just nu....

Elin sa...

Ojdå... och badrum är inte direkt billigt. Men såå skönt när det är färdigt. Idag ska jag ta ett bad innan kvällens partaj :) Vi syns där!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...