3 mars 2013

Många bollar i luften

"När häggen blommar", konsttryck till salu här
Ibland måste man sno åt sig lite jobbtid i förbifarten om det ska bli något gjort. På eftermiddagen lyckades jag fotografera en tavla, lära mig hur man ändrar motiv på tavlan i Photoshop och uppdatera webshopen så att det nu går att köpa tre olika storlekar av åtminstone ett tryck, samtidigt som jag lagade mat, dukade fint, städade undan, tände ljus, tvättade håret på Greta som fått håret insmetat med stora mängder hårvax, stoppade småtjejerna från att ha en fotbollsmatch i vardagsrummet och väntade hem mannen som var på väg från Vasaloppet. Det gick konstigt nog riktigt bra. Jag klarade mig från vansinnesutbrott, och känner mig riktig nöjd med dagen, men nu ska jag nog vila mig lite innan det är dags för skoljobb i morgon bitti.
* * *
I have had a busy day. 

3 kommentarer:

Lisa sa...

Bra jobbat Elin! Kvinnor kan! ;-)

Ses i möra!

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Vet du, jag tänker "Lotta på Bråkmarkargatan" när jag ser den där tavlan...cykeln som hon snodde och skrapade upp knät med:-)

Elin sa...

Ja, Lisa det har vi redan gjort :)

och Helena - det har jag inte tänkt på, men det har du faktiskt rätt i!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...