7 mars 2013

Jag längtar ut

Solen skiner in genom köksfönstret
Det finns inget mer effektivt sätt att döda min inspiration än tvång, och just nu känner jag mig tvingad att måla. Jag har inte på långa vägar tillräckligt många tavlor till påskens konstrunda och jag måste verkligen använda all tid jag har just nu, men det blir ju så tråkigt då. Jag vill göra allt annat än att producera tavlor. Det soliga vädret lockar och jag vill sätta igång att inreda badrummet (elektrikern åkte just så nu är det färdigt), men jag får bara inte. Fokus är det som gäller. Att måla är ju det bästa jag vet i vanliga fall.
* * *
Just because I have to paint to get everything done for my show later this month, I don´t feel like it. I want to do everthing else, like go outside or decorate our new bathroom. I have to focus!

2 kommentarer:

aariho sa...

Å, hvor godt jeg kjenner disse følelsene! jeg elsker å male, men det er som regel så mye annet jeg skal gjøre først - og da kommer jeg aldri i gang! Har vært ute å gått en tur i sola, det er jo veldig bra. Men nå ble det det blogg og PC, så skal jeg vaske litt og lage middag, og da er dagen gått! Kankje jeg skal male et bilde i morgen?

Elin sa...

Ja, i morgon ska jag ta nya tag :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...