15 mars 2013

Fullt fokus framåt eller sakta men säkert

Årets upplaga av Gästrik Konst-katalogen
Gårdagens arbete gick sakta men säkert. Jag målade en tavla som inte blev helt färdig, men som är på god väg, jag gjorde färdigt en beställd återvinningstavla och skickade min första faktura via Paypal. Idag var planen att ha fullt fokus framåt och öka tempot jämfört med igår, men nacken protesterar fortfarande och jag fortsätter nog i lugnare takt. Kurshelgen på högskolan hoppar jag över tyvärr. Jag kommer säkert att missa mycket roligt och matnyttigt, men det får jag ta igen senare. Ibland måste man inse sina begränsningar.
* * * 
My neck still hurts, and I wont be able to go to my Art Education class this weekend, but I will try to do some painting at home.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...