21 mars 2013

Äntligen torsdag!

Utan titel än så länge, 2013, akryl och collage på duk, 50x50 cm
Jag har haft en bra skolvecka men det känns ändå skönt att det är torsdag och att jag äntligen får tid att jobba med  förberedelserna inför Gästrik Konst som börjar nästa vecka. (Nästa vecka!!!) Idag var planen att jag skulle fotografera alla nymålade tavlor, men då behöver jag vara utomhus och just nu är det alldeles för mycket snö och blåst för att det ska fungera. Istället håller jag tummarna för att vädret blir lugnare innan helgen är över, och så ägnar jag dagen åt att spika ramar. Det ska ju göras det med.
* * *
Finally thursday and I get to work on my paintings again. My exhibition starts next week (!!!) and I have a lot to do. My plan was to take photos of all my new paintings today, but it is too much wind and snow outside, so I think I will work on the fames instead. I hope the weather will be better before the week is over.Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...