5 januari 2013

A piece a week

Dag 1-4 av mina 365 ansikten
Som om det inte räckte med utmaningen att rita 365 ansikten på ett år, så har jag anmält mig till en facebookgrupp som heter A piece a week. Den går, precis som det låter, ut på att göra färdigt ett verk varje vecka. Gruppen startade efter en diskussion i en annan facebookgrupp, där några blivit inspirerade av Elke Trittel som målat en tavla varje dag och lagt ut bilderna på Pinterest. Jag och några andra tyckte att en målning i veckan var mer rimligt och så föddes gruppen A piece a week, som i nuläget har 148 medlemmar. Från början hade jag en idé om att göra 52 tavlor i samma format, men jag gav upp det och låter istället mina ansikten bli verket de veckor jag inte hinner färdigt med någon målning. Ibland måste man ju sansa sig lite.
* * *
I have joined a facebook group called A piece a week, where you are supposed to publish one finished painting (or any other piece of art) each week. I will publish my drawings the weeks I don´t finish a painting. 

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Fina ansikten! Vilken kul idé! Ska nog göra ett försök jag också :-)

Elin sa...

Tack Elisabeth, men jag ligger inte riktigt på din nivå :) Jag ser fram emot att se dina ansikten.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...