26 januari 2013

365 faces - gör om och gör rätt


Tidigare skrev jag att jag inte ville visa alla ansikten jag har tecknat. Jag har ångrat mig. Klart jag ska visa alla teckningar jag gör i den här utmaningen. Jag själv vill se dem samlade någonstans och har precis bestämt mig för att göra ett album på flickr där jag lägger in bilderna efterhand som de blir färdiga. Det ska bli kul att se alla 365 tillsammans när året är slut. Eftersom några av de bilder jag gjort hittills var riktigt dåliga, gjorde jag om tre av dem idag. Det betyder att jag, trots att jag ritat sex människor idag, ligger lite efter i planeringen, men det gör inget. Det tar jag igen i morgon.
* * * 
Earlier I wrote that I didn´t want to show all the faces I draw, but I have changed my mind. Of course I should show them all. I want to see them all together so I have decided to create a flickr album for my 365 faces challenge. I will put all my faces there, and it will be fun to see them all toghether when this year is over. Since I really didn´t like three of my drawings I made some new ones today. I am a bit behind schedule, but that´s ok. I will draw some more tomorrow.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...