28 oktober 2012

Söndagsarbete


Igår fick jag en beställning på ett tryck som gärna skulle vara inramat, och bråttom var det. Som tur var hade jag en passande ram hemma, men ingen passepartout som var i rätt storlek. Jag fick därför skära till en egen. Tyvärr har jag ingen riktigt passepartoutskärare, utan använder vanlig skärkniv och linjal. Det går bra det med, även om det inte blir riktigt lika snyggt med raka kanter som med snedskurna. Jag undrar om det skulle vara värt att köpa en kniv som kan skära i vinkel? Jag gillar ju att göra saker själv...

Yesterday I got an order for a framed print. I had a frame at home, but no mat in the right size so I had to cut it myself. 

2 kommentarer:

Mika sa...

Hm... vad kostar en sådan kniv? Har inte ens tänkt på att sådana kanske finns.

Kram
Mika

Elin sa...

Jag vet faktiskt inte vad de kostar... jag har inte heller provat, men jag funderar om det skulle vara värt det. Kanske måste kolla upp priset.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...