2 september 2012

Kreativa barn är en fröjd, eller?Om man väldigt gärna vill ha en navelpiercing, men inte får göra en för att man är alldeles för liten, då måste man tänka lite kreativt. Man kan till exempel slakta ett halsband, använda nageldekorationer och nagellim och limma fast små pärlor och fjärilar på magen. Utan att fråga sin mamma. När man ändå håller på kan man ju också övertala lillasyster att hon också borde ha en. Det är inte svårt.

Ja, ja... Det släpper väl så småningom.

I have very creative daughters...


5 kommentarer:

Mika sa...

Underbart! Kreativa barn kan få dom mest fantastiska saker att hända. Hoppas att limmet inte satt för hårt.

Du skriver att du börjat bildpedagogik. Är det på distans och ger det lärarbehörighet eller måste man ha det innan? Det verkar väldigt skoj, intressant och nyttigt!

Kram
Mika

Helena L sa...

Lurigt påhitt, det är såna barn vi behöver i framtiden. Länge leve kreativiteten. Mina barn är modell äldre och där har påhittigheten resulterat i en heltatuerad arm. Det är då man måste tänka: det där kan jag inte förbjuda(tyvärr....)

Elin sa...

Ja, kreativa barn är kul - för det mesta :)

Mika: Kursen är på distans men det är ganska många träffar per termin ändå. Fem gånger träffas vi i Gävle både på fredag och lördag. Du blir inte behörig lärare av att bara läsa den här kursen, men den kan vara en del av en lärarutbildning. Jag ska läsa 45 hp för att bli behörig i bild på högstadiet (tror jag... har inte kollat upp det så noga - tar en sak i taget) men då har ju jag redan en lärarutbildning i andra ämnen.

betsy best-spadaro sa...

Such creative girls! Very funny!

Elin sa...

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...