2 september 2012

Ju fler desto bättre

Mina tryck på rad
Jag fick en bild förra veckan från en köpare som visade hur fint mina tavlor hänger på deras vägg. Jag gillar verkligen när man sätter flera bilder tillsammans och gärna, som här, på en lodrät rad. Själv har jag tänkt mig en hel vägg med alla mina favorittryck, men jag har inte kommit så långt än. Bagarens barn, ni vet.

(Trycken på bilden är något större än de jag för tillfället säljer i signeratbutiken. De är gjorda för att passa precis i en Ribbaram från Ikea i storlek 23x23 cm.)

A buyer sent me a picture of my art prints on her wall. I really like when you put more than one together in a row. The prints are a bit larger than the ones I sell in my webshop at Signerat. They are made to fit in the frame Ribba from Ikea, size 23x23 cm

2 kommentarer:

Lena sa...

Superfint! Jag måste nog övertala maken om att vi behöver en sån där hörna också :)

Elin sa...

Gör det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...