25 september 2012

Jag behöver lugna ytor


Mitt målarrum är ofta i kaos. Det blir lätt så när jag kommer igång med måleriet, papperstussar på golvet, färger huller om buller och fullt med målade dukar lutade mot väggarna. Visst är det skönt med ett rum där man kan tillåtas att stöka till utan att det gör så mycket, men det är ännu skönare när rummet är ordnat och det finns åtminstone några rena ytor. Det är då jag blir som mest kreativ. Jag får tusen idéer om hur jag ska stöka till allt igen. Just nu är det städat och de närmaste dagarna har jag inte tid att sätta igång med något nytt projekt, men jag går in där och drömmer lite med jämna mellanrum. Snart så ska här stökas.

My studio is often a mess and I like the fact that I can close the door and leave it messy, but I like even more when it is clean. That is when I feel the most creative. Right now the studio is clean, and I don´t have time to do any painting in a few days, but I go in there and dream about what I want to do. Soon it will be messy again. 

5 kommentarer:

Linda sa...

Åh, jag fattar precis. Mitt syrum har varit ett bombnedslag de senaste veckorna och jag orkade ta tag i det lite försiktigt först igår. Har för mycket tyger, för lite förvaring blabla. Stöket sätter stopp för kreativiteten. Har jag för mycet grejer? Jag måste rensa om jag ska få något gjort! Och samtidigt så samlar jag ju på mig för att ha massa olika saker att skapa utifrån. Kanske skulle man ha ett helt skaparhus istället...

Emma sa...

Det ska bli spännande att få ta del av resultatet av ditt nästa stök :)
Kram på dig!

Elin sa...

Linda: Ett helt skaparhus - vilken dröm!

Emma: Det dyker nog upp som vanligt här på bloggen :)

Gitte Lund sa...

Når man er kreativ, så glemmer man ofte tid og sted... derfor roder det også i mit kreative rum.Der er så mange ideer og tanker der flyver ud i rummet. Men det er skønt når der er ryddet op ! Så giver det ny energi.

Elin sa...

Det är synd att man stökar till så snabbt bara ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...