4 september 2012

Äntligen en lugn stund

Solen skiner in genom matsalsfönstret
Klockan är snart kvart över sju och jag borde göra ett ryck och gå upp och lägga småtjejerna, men jag väntar någon minut till. Peter är på föräldramöte och jag har först arbetat på skolan och sedan gjort månadens föräldratur på vår föräldrakooperativa förskola. Efter det skyndade jag mig hem för att laga kvällsmat och städa undan i köket. Nu sitter alla tre tjejerna och tittar på teve medan jag sitter i rummet bredvid och bara njuter av stillheten.

I have been working all day, first att school and then at my daughters preschool. Now I am enjoying the silence, while my daughters watch television. 

2 kommentarer:

Emma sa...

Mysigt avslut fullspäckad dag verkar det som.

Elin sa...

Abslout!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...