7 augusti 2012

Inspirerande om fotoredigeringJag hittade den här videon på Mitt bildrum och kunde inte låta bli att dela den här också. Jag har aldrig hört talas om Erik Johansson tidigare, men inspireras och fascineras av hans bilder. Underbart.

En annan anledning till att jag delar den just idag, är för att jag inte har något annat att visa. Jag har varit på shoppingresa till en närbelägen stad med Mira, hennes kusin Ebba och min svägerska Lotta. Vi har haft en riktigt trevlig dag, även om jag bara lyckades köpa strumpor, ett par bikinitrosor och ett svart linne till mig själv.

I found a link to this video and had to share it here. I am so inspired by Erik Johansson´s pictures.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en trevlig dag idag skulle lungt kunna göra om det / Ebba

Elin sa...

Detsamma Ebba!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...