21 augusti 2012

Hitta nya rutiner

På väg till jobbet
Det blir inget veckans tema den här veckan. Jag har fullt upp med att hitta nya rutiner med halvtidsjobb, Peters nya jobb och tjejernas skolstart. Bara det här med att man måste vara ordentligt klädd på dagarna tar ju en evighet. Det senaste halvåret har jag gått omkring och skrotat i mina målarkläder hela dagarna och det går ju inte nu.

On my way to work... 


7 kommentarer:

Emma sa...

Hur känns det för övrigt att börja jobba igen? Själv tyckte jag att det var väldigt jobbigt att semestern var slut och då hade jag bara varit ledig i fem veckor.

Elin sa...

Det är lite dubbelt... Jag gillar jobbet i stort, men jag har svårt att göra saker halvt, vilket det ju blir nu när jag ska måla halvtid och vara lärare halvtid. Det är svårt med balansen mellan de två. Dessutom är min hjärna jätteseg men det hoppas jag kommer att bli bättre snart :)

ingridp sa...

Jobbar fortfarande på balansen..........evigt dilemma när man skapar........

Elin sa...

Ja, det är väl det Ingrid. Man får vänja sig vid att ha det lite svajigt :)

Mika sa...

Du ser jättefin ut!

Jag är glad för att vi har uniform på mitt jobb... även om det känns lite tråkigt ibland, så spar man tid på morgonen.

Halvtid låter härligt i mina öron!

ingridp sa...

Det är trots det värt det Elin, kämpa på. Var sak har sin tid. Så småningom blir all tid din tid

Elin sa...

Uniform skulle inte vara dumt ibland - både för lärare och elever kan jag tycka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...