3 juli 2012

Verandagolvet blir ljusgrått

Peter laserar verandagolvet...
... det blir ganska stor skillnad
Första härliga sommardagen och de flesta barnfamiljer begav sig troligtvis till stranden. Vi laserade verandagolvet och tvättade en miljon tvättar istället. I morgon åker vi på en liten minisemester till Vimmerby och det var mycket som behövde bli färdigt innan vi åker. Golvet på uteplatsen har väntat på en behandling alldeles för länge, och det känns fantastiskt skönt att det är klart. Och det blev så fint! På framsidan har vi en trapp som jag laserat i en mörkare sotgrå nyans och på den syns alla skoavtryck direkt, men den här skimmergrå nyansen kommer att bli perfekt. Dessutom smälter verandan bättre in mot vårt gamla hus när den tryckimpregnerade träfärgen försvann. Jag är så nöjd.

* * *
Today was the first beautiful summer day and we have been outside all day painting the floor on our porch. I love the colour.

9 kommentarer:

Linda sa...

Åh, hoppas ni får en härlig dag i Vimmerby - granne med mig!

Elin sa...

Ja, jag såg det på kartan :) Mariannelund låter så vackert.

Linda sa...

Det är mysigt om man stannar till, som genomfart är det ganska tråkigt. Jag kan varmt rekommendera Mariannelunds karamellkokeri. Följ skyltarna. Super gott godis, billigare än på marknader och dessutom världens mysigaste lilla karamellbutik!

Annagreet sa...

Indead, beautiful result! Must be ver satisfying.

Elin sa...

Thank you Annagreet!

Emma sa...

Superfint blev det :)

Kjelle sa...

Snyggt, vad använde du för produkt ?

Kjelle sa...

Ojdå, 7 år senare 😂😂

Unknown sa...

Jag ställer samma fråga som Kjelle.
Vad har du använt för produkt/produkter? Dels för att få bort alger o annat från plankorna och dels för att få denna fina gråa nyans

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...