18 juli 2012

Skisser ur trädgården 3

Tredje dagens skiss blev en frökapsel från en akleja
Jag plockade in en frökapsel från en överblommad akleja och tänkte göra en snygg skiss med flytande tusch. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig så jag försökte piffa till dem med några prickar. Det blev inte heller särskilt bra, men vad gör väl det? Ibland blir det bra och ibland blir det mindre bra.

Idag ska jag ha en målardag alldeles för mig själv. Mira har åkt till en kompis, småtjejerna ska vara hos mamma och pappa och Peter snickrar fortfarande i lekstugan. Jag kan göra precis vad jag vill. Underbart!

2 kommentarer:

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Familjen i all ära, men en målardag för sig själv är alltid en målardag för sig själv:)

Elin sa...

Jag vet att du förstår mig :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...